European Sperm Bank søger klinisk genetisk konsulent

Hos European Sperm Bank hjælper vi barnløse over hele verden med at få deres ønskebørn. Vi er kendt for vores høje kvalitet som først og fremmest afhænger af en grundig udvælgelse og løbende udredning af vores sæddonorers egnethed og til dette har vi brug for yderligere en genetiker.

De klinisk medicinske opgaver består af kvalificering af donorer på baggrund af stamtræ-analyse, biokemiske- og infektionsparametre og genetiske analyser samt løbende udredning af donorernes egnethed ift. interkurrente sygdomme. Derudover gennemfører du også genetiske risikoanalyser ifm. indberetning af sygdomme hos donorbørn.

Du har et tæt samarbejde med vores donorkoordinatorer og refererer til vores Medical Director, der er speciallæge i klinisk genetik.

Du er speciallæge i klinisk genetik og vil gerne bidrage til at skabe sunde børn sideløbende med dit nuværende job.

Vi forventer et tidsforbrug på 10-15 timer ugentligt, jævnt fordelt på ugedagene. Arbejdet kan, efter oplæring, overvejende udføres hjemmefra.

På sigt kan stillingen udvikle sig til en fuldtidsstilling og håber du kan starte snarest muligt.

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte vores Medical Director, Susanne Timshel, på 20 71 94 05.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning, som vi behandler løbende.Share by email Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+ Share on LinkedIn Pin on Pinterest

Kontakt annoncør Send til en ven

Oprettet d: 23/11/2019
  • Land: All

Relaterede annoncer