Erfaren afdelingslæge med mulighed for nedsat arbejdstid søges til Kriminalforsorgen Hovedstaden

Måske har du afhændet din praksis, men har et ønske om fortsat at arbejde? Ønsker du eventuelt mulighed for at arbejde på nedsat tid? Vil du være en del af et stærkt arbejdsmiljø med god tid til den faglige kerneopgave? Vi synes, at du skal læse videre, for vi har et rigtig godt job til dig.

Om jobbet
Du bliver hos os en del af en forholdsvis nyetableret sundhedsenhed, der varetager sundhedsbetjeningen af alle indsatte i Kriminalforsorgen Hovedstadens fængsler og arrester. Sundhedsenheden består af en tværfaglig medarbejdergruppe, som du vil arbejde tæt sammen med. Sundhedsenheden ledes af en klinisk overlæge og to oversygeplejersker. Vi kan tilbyde dig et fleksibelt job i Hovedstadens Sundhedsenhed, hvor der først og fremmest er god tid til at løse de faglige opgaver, som primært er almenmedicinske. Sundhedsenheden har hovedklinik på Vestre Fængsel, og det er herfra, at sundhedsbetjeningen udgår. Arbejdsstedet er derfor hovedsageligt Vestre Fængsel, men én til to dage om ugen vil en del af dine arbejdsopgaver være at løse lægefaglige opgaver på én til to af Kriminalforsorgen Hovedstadens øvrige matrikler. Hverdagen er således dynamisk, der er afveksling i opgaverne og mulighed for at gøre en stor forskel for mennesker på kanten af samfundet.

Om arbejdspladsen
Vi er en god arbejdsplads, der prioriterer den faglige sparring med kollegaer, da vi ved, at vi sammen ved mere. Sparring er også utrolig vigtig, da arbejdet med indsatte ofte giver nogle nye, skæve og interessante vinkler på lægearbejdet, og du vil derfor blive udfordret på problemstillinger, der ligger ud over det ordinære faglige lægearbejde. Kontakten til de indsatte sker i form af tilsyn og konsultationer, hvor der er et stort fokus på sikkerhed, og du vil opleve et trygt og sikkert arbejdsklima. Der benyttes IT som i almen praksis (XMO).

Arbejdsmiljøet er sammensat af flere forskellige faggrupper, der problemfrit samarbejder på tværs. Det primære samarbejde er især med sygeplejegruppen, som forestår det helt nære arbejde med de indsatte. Samarbejdstonen er munter, og hjælpsomhed er en værdi, vi virkelig værdsætter - også på tværs af faggrænser.

Hvem er du?
Vores nye kollega skal trives med at arbejde i et levende og anderledes miljø med mange forskellige klienter og samarbejdspartnere. Vi ved, at vi kommer længst med at være positive og kreative i forhold til de sundhedsfaglige opgaver, der skal løses i hverdagen. Du skal derfor være god til at se muligheder frem for begrænsninger.

Vi kunne godt tænke os, at du opfylder følgende:

  • Du er speciallæge i almen medicin eller har anden relevant klinisk speciallægeuddannelse
  • Du er engageret i samfundsforhold og indstillet på at gøre en forskel for de, der er på kanten af og på kant med samfundet
  • Du har gerne erfaring med/interesse for misbrugsbehandling og psykiatri
  • Du har gerne undervisningserfaring og vil bidrage til undervisningen i Sundhedsenheden
  • Du har godt humør og god energi. Vi har en sjov og munter omgangstone. Ansøgere med humoristisk sans er et par skridt foran
  • Du har evnen til at samarbejde, og du er psykisk robust
  • Vores arbejdsplads rummer ansatte, der er nyuddannede speciallæger, samt læger der har afhændet almen praksis efter et langt arbejdsliv - så hold dig ikke tilbage!
Det formelle
Arbejdstiden kan både aftales at være fuld tid eller deltid. Arbejdsugen er fordelt på hverdage fra kl. 08:00 – kl. 15:30 eller kl. 08:00 – kl. 16:30. Der vil løbende afholdes oparbejdede fridage. Der er ikke vagt- eller weekendarbejde.

Endnu ikke overbevist? Se link for en spændende hverdag: Ugeskriftet.dk

Din nye arbejdsplads
Kriminalforsorgens vision er grundlaget for vores arbejde. Visionen er at bringe mennesker sikkert videre til et liv uden kriminalitet og værdien at balancere kontrol og sikkerhed på den ene side og støtte og motivation på den anden. Vi har fokus på opgaven i centrum, og du vil få en masse kollegaer, der lægger vægt på faglighed, engagement og en humoristisk, uhøjtidelig og åben omgangstone.

Løn- og ansættelsesvilkår
Ansættelse sker i henhold til gældende overenskomst for læger i Staten. Der er mulighed for at forhandle individuelt tillæg.

Der er tale om fast stilling til besættelse snarest muligt.

Der er tale om en fastansættelse som i udgangspunktet er på 37 timer, men kan evt. ansættes i 2 deltidsansættelser til besættelse snarest muligt.

Det primære arbejdssted er Vestre Fængsel, Vigerslev Allé 1D, 2450 København SV.

Arbejdstiden er i udgangspunktet 37 timer om ugen.

Alle kandidater, som indkaldes til samtale, vil skulle give samtykke til at blive tjekket i det Centrale Kriminalregister.

Søg stillingen
Du søger stillingen via knappen "Søg stillingen”. 

Ved at søge elektronisk sikrer du, at ansøgningen modtages korrekt og dermed, at du kommer i betragtning til den ledige stilling.

Ansøgning, CV, dokumentation for uddannelse og forudgående erfaring samt andet relevant materiale skal være modtaget i rekrutteringssystemet senest mandag den 27. september 2021

Samtaler afholdes i uge 39.

Hvis du indkaldes til samtale, bedes du til samtalen medbringe identifikation f.eks. pas eller kørekort.

Yderligere information
Har du spørgsmål til stillingen kan du ringe til overlæge i Sundhedsenheden Ditte Skovdal på telefon 7255 5331 eller 7255 1779.

Om Kriminalforsorgen Hovedstaden 
Kriminalforsorgen Hovedstaden består af Områdekontoret i København, Transport og bevogtningsenheden, Ungekriminalforsorgen, 1 lukket fængsel, 1 åbent fængsel, 1 udrejsecenter, 1 udlændingecenter, 6 arresthuse, 5 afdelinger i friheden, samt 2 pensioner, som geografisk ligger i København, Nordsjælland, på Bornholm og Færøerne. 

Området har ca. 1200 ansatte, fordelt på fængselsbetjente, transportbetjente, værkmestre, socialrådgivere, lærere, sundhedsfagligt personale, pædagogiske assistenter, akademikere og administrative medarbejdere. 

For yderligere information om kriminalforsorgen henvises til hjemmesiden www.kriminalforsorgen.dk

Kriminalforsorgen Hovedstaden opfordrer alle interesserede – uanset alder, køn, race, religion eller etnisk tilhørsforhold – til at søge stillingen.Share by email Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+ Share on LinkedIn Pin on Pinterest

Send til en ven

Oprettet d: 06/09/2021
  • Land: All

Relaterede annoncer

Nytlægejob.dk har fokus på alternative lægejobs, lægejobs i privat praksis, lægevikariater samt lægejobs i udlandet.
Mange af dem finder du ikke på de traditionelle jobsites for læger (fx. sundhedsjobs.dk, dagensmedicin.dk/job eller Ugeskrift for Læger/job.ugeskriftet.dk).
Så hvis du er fx. udkig efter et job i almen praksis, som vikarlæge i Norge, et job indenfor forskning, eller et lægejob i medicinalindustrien, så tag et kig her.