Dygtige og erfarne anæstesi- og smertelæger søges til Aleris-Hamlet Hospitaler

Har du lyst til at udvikle dig hos landets største kæde af privathospitaler samt være en del af landets fagligt stærkeste team af speciallæger?

”Vi tilbyder attraktive ansættelsesvilkår og imødekommer så vidt muligt dine ønsker og behov i forhold til arbejdstider og dage. Og så får du alle fordelene ved et stort privat foretagende og en bred rolle inden for dit specialefelt,” fortæller viceadministrerende direktør Michael Gram Kirkegaard.

Velkommen til Aleris-Hamlet
Aleris-Hamlet Hospitaler er en del af Aleris-koncernen, som er en af Skandinaviens førende private sundhedsvirksomheder. Kvalitet, sikkerhed og erfaring er vores varemærke. Det er her, vi gør en forskel. Vi har været i branchen i mere end 20 år, og vi er nogle af de dygtigste, til det vi gør.

”Vi er meget fokuserede på kundeoplevelsen. Nok også mere end de fleste. Vores slogan er: Det handler altid om dig. Det er vores kundeløfte at finde den rigtige løsning til den enkelte kunde,” fortsætter Michael.

Landets stærkeste special-team
Du kan se frem til en hverdag i et meget professionelt team af speciallæger, der understøttes af vores dygtige sygeplejersker og lægesekretærer, der alle har mange års erfaring. Vi arbejder med en bred palette af specialer, og lige nu er vi på udkig efter dygtige læger, der har speciale inden for urologi, ortopædkirurgi, anæstesiologi eller radiologi, gerne mamma-radiologer. Hvis du er smertelæge, hører vi også meget gerne fra dig.  

”Vi er et meget stærkt brand og et rigtig godt team, der både er uformelle og fagligt stolte – vi ved, hvad vi kan, men vi praler ikke,” fortæller Michael.

Kvalitetsbevidst og kundeorienteret speciallæge

  • Du har minimum et par års erfaring som speciallæge i et af ovennævnte specialer, og du er omhyggelig og fagligt stolt.
  • Du sætter altid kunden i centrum, og du har gode kommunikationsevner samt lyst til tværfagligt samarbejde.

”Du skal være god til at kommunikere med en lang række forskellige patienter med forskellige behov. Og så skal du glæde dig til at blive en del af Aleris. Det er noget helt specielt her hos os,” slutter Michael.

Er du interesseret?
Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte hospitalschef i København Mette toftdahl på tlf. 2386 3246 eller e-mail: mette.toftdahl@aleris-hamlet.dk, eller hospitalschef i Ringsted Kamilla Nørhave på tlf. 4187 1265 eller e-mail: kamilla.norhave@aleris-hamlet.dk. Send din ansøgning og dit CV allerede i dag og senest den 1. september 2019. Tiltrædelse er snarest muligt, men vi venter naturligvis på de rette kandidater.

Vi glæder os til at høre fra dig.Share by email Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+ Share on LinkedIn Pin on Pinterest

Kontakt annoncør Send til en ven

Oprettet d: 08/08/2019
Redigeret d 08/08/2019
  • Land: København eller Ringsted, All