Vikar søges 1 evt. 2 dage om ugen til Sorgenfri Lægehus!

Vi er et lille familielægehus lige ved Sorgenfri Station med 2 læger i kompagniskab.
Vi søger dig, som er speciallæge i almen medicin, til at vikariere 1 evt. 2 dage om ugen fra 1. maj 2021. Der vil evt. være mulighed for flere dage i forbindelse med kurser og ferie. Du vil de fleste dage være i praksis med min kompagnon og kun undtagelsesvist alene efter aftale.
Vi søger dig, som har lyst til at bidrage med faglighed, stabilitet og godt humør. Så lover vi at kvittere med samme! Vi stræber efter maksimal trivsel og arbejdsglæde og det er det, du skal være med til at sikre!
Hvem er vi?
Marianne Rothaus, 47 år, kompagnon siden 2014 og Ida Michaelsen, 39 år, kompagnon siden 1.9.20. Derudover; en meget rutineret og hjælpsom sekretær, 2 stud.med'er (praksis-assistenter) samt 1-2 uddannelseslæger.
Vi har ca. 3200 dejlige patienter i alle aldre.
Vi bruger EG Clinea.
Skriv på sorgenfrilaegehusadm@gmail.com
Vi glæder os til at høre fra dig!
Venlig hilsen
Marianne Rothaus og Ida MichaelsenShare by email Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+ Share on LinkedIn Pin on Pinterest

Send til en ven

Oprettet d: 18/03/2021
  • Land: All

Relaterede annoncer

Nytlægejob.dk har fokus på alternative lægejobs, lægejobs i privat praksis, lægevikariater samt lægejobs i udlandet.
Mange af dem finder du ikke på de traditionelle jobsites for læger (fx. sundhedsjobs.dk, dagensmedicin.dk/job eller Ugeskrift for Læger/job.ugeskriftet.dk).
Så hvis du er fx. udkig efter et job i almen praksis, som vikarlæge i Norge, et job indenfor forskning, eller et lægejob i medicinalindustrien, så tag et kig her.