Vær med til at skabe fremtidens digitale sundhedstjenester

Eyr lanceres i Danmark den 1. februar, og vi har brug for dygtige læger, der ønsker at være med til at opbygge fremtidens digitale sundhedstjenester. Eyr er en norsk virksomhed, som hver dag arbejder på at gøre sundhedstjenester bedre og mere tilgængelige for alle patienter. Hos os arbejder læger og teknikere tæt sammen for at tilbyde den bedst mulige løsning. Med Eyrs app kan patienten tale med lægen fra sommerhuset, kontoret, ferien i Thailand eller derhjemme under dynen – så længe vedkommende har en mobiltelefon og internetdækning. Vi har udviklet en skalerbar videoløsning, der gør kontakten mellem patienten og lægen legende let, både før og under konsultationen og ved den efterfølgende dialog. Tilbagemeldingerne fra læger, der har benyttet Eyr, er meget positive. Vi tilbyder både videokonsultationer og interaktion. Desuden kan andre aktører, såsom sundhedsforsikringen, benytte Eyr til at dele oplysninger med lægen og patienten.

Et job som læge hos Eyr er pionerarbejde, og du vil tidligt få erfaring med fremtidens e-sundhedsløsning, som vil ændre den måde, hvorpå vi anvender sundhedstjenester. Vi er fortsat en startup-virksomhed, og ved at være med lige fra start kan du påvirke, hvilken retning, virksomheden tager, og være pioner inden for digitale sundhedstjenester i Danmark. Vi har også et af de største forsikringsselskaber i ryggen, når vi nu lanceres på det danske marked.


Arbejd når og hvor du vil

Alle vores læger får en grundig oplæring i Oslo. Her er de læger, der har længst erfaring med Eyr og videokonsultationer. Omkostninger i forbindelse med rejse og ophold dækkes af os, og oplæringen er lønnet. Når du er færdig med oplæringen, kan du arbejde, hvor du vil – enten på dit lægekontor, hjemme eller på Eyrs nye kontor i København, som ligger lige over for Rigshospitalet og Institut for Molekylærbiologi. Vi betaler dig på timebasis, (hvis du hellere vil sende en faktura fra din egen virksomhed, finder vi en løsning på det). Om du vil arbejde på deltid eller fuld tid, weekend eller hverdage, morgen eller aften, er helt op til dig selv. Vi tilbyder en meget fleksibel arbejdsdag ud fra, hvad du ønsker og har kapacitet til. Åbningstiden er fra kl. 8-22 på hverdage og kl. 10-22 i weekenden.

Du vil få faglig opdatering undervejs i ansættelsesforholdet, både oplæring i akutmedicin og digitale sundhedstjenester.

Vi har gode digitale kommunikationsløsninger til alle lægerne, hvor man kan stille spørgsmål og udveksle erfaringer. Du bliver en del af et team af meget dygtige læger, som er helt fremme, når det gælder digitale hjælpemidler inden for lægehvervet. Selvom du arbejder alene, er du ikke alene. Vi sørger for, at du altid har adgang til en person, der kan hjælpe dig, uanset om det drejer sig om tekniske spørgsmål, eller hvis du har brug for hjælp fra andre læger.


Lidt om dig

Du synes, at det virker spændende at arbejde med videokonsultationer og digitale sundhedstjenester. Du ønsker at fremme digitaliseringen af sundhedssektoren og taler positivt om teknologisk innovation på sundhedsområdet. Du er dygtig og fagligt sikker og kommunikerer godt med dine patienter og har arbejdet mindst 1-2 år som praktiserende læge på en klinik eller ved lægevagten. Du er rolig og imødekommende, men effektiv i dit arbejde. Det er en fordel, hvis du også har norsk lægeautorisation, men ikke et krav.

Dette er din mulighed for at få betalt oplæring i og erfaring med videokonsultationer. Lær af de bedste og vær med til at påvirke fremtidens sundhedstjenester.

Er du interesseret? Kontakt Karl Martin Lind, CEO for Eyr, på karl@eyr.md eller +47 932 09 995.


Eyr Medical Denmark ApS
Ole Maaløes Vej 3
2200 København N
www.eyr.md/dk         


Kontakt e-mail : karl@eyr.md
Telefon : +4793209995


Share by email Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+ Share on LinkedIn Pin on Pinterest

Kontakt annoncør Send til en ven

Oprettet d: 12/01/2019
 • Land: Denmark

Relaterede annoncer

 • Vikariat i kompagniskab i Ølstykke
  Vikariat i kompagniskab i Ølstykke
  10/01/2019

  Vi har været rigtig heldige.Vi har haft supergode vikarer i klinikken – men nu har de nye og mere permanente planer for arbejdslivet.Derfor kan vi tilbyde vikariat op til 5 dage ug...

 • Jægersborghave, Gentofte Kommune søger plejehjemslæge
  Jægersborghave, Gentofte Kommune søger plejehjemslæge
  06/01/2019

  Jægersborghave, Gentofte Kommune søger plejehjemslægeVil du være med til at forbedre den sundhedsfaglige behandling af beboerne i kommunens plejeboliger? Og har du lyst til at indg...

 • Salg av fastlege praksis i Farsund, Norge
  Salg av fastlege praksis i Farsund, Norge
  Farsund (Vest Agder) 23/12/2018

  http://www.farsund.kommune.no/ledige-stillinger/5608-ledig-fastlegehjemmel-ved-gaseholmen-helsesenter