Velfungerende praksis til salg - Tinglev

Vi er en to-mands kompagniskabspraksis der søger 2-3 speciallæger i almen medicin, i det vi ønsker at gå på pension inden for en 3-årig periode.
Vi er åbne i forhold til overtagelse, der er mulighed for ansættelse, aktuelt har vi tilladelse til delepraksis, vi behøver ikke at gå samtidig men kan hvis det ønskes.
Om Klinikken:
Praksis drives fra eget stort lægehus, med store lyse lokaler, masser af plads, så der er rig mulighed for at udvide personalestaben, hvis det ønskes.
Praksis er veludstyret med et fuldt udstyret opdateret laboratorium, vi har XMO, og ikke mindst en dejlig hverdag med ro og harmoni, hvor alle trives, ingen personaleflugt, kun opsigelse i forbindelse med pensionering!
Vi vægter høj faglighed, godt samarbejde, høj trivsel med fokus på work-life-balance.
- Vi har en bioanalytiker, en sygeplejerske og to sekretærer, hvor den ene står for 90 pct. af administrationen, alle på deltid.
- Vi har løbende en uddannelseslæge og en medicinstuderende.
- Vores værdigrundlag er: at være familielæge.
- Vi blev akkrediteret i november 2017.
- Vi er centralt beliggende, 20 min. kørsel fra Aabenraa, 30 min fra Sønderborg og Flensborg. Banegården ligger 100 meter fra lægehuset.
Hvem er I:
2 (3) speciallæger i almen medicin der ønsker at arbejde sammen, ikke nødvendigvis alle lige nu (måske bliver en først færdig/klar senere) der kan overtage en velfungerende praksis og udvikle den efter eget ønske.
Kontakt praksis:
Steen Rubow på telefon 40162406 eller mail steen.rubow@dadlnet.dk eller Bente Autzen på telefon 40986662 eller mail bente-autzen@dadlnet.dk
Lægehuset Centerpladsen
Centerpladsen 1
6360 Tinglev
Share by email Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+ Share on LinkedIn Pin on Pinterest

Kontakt annoncør Send til en ven

Oprettet d: 13/02/2021
  • Land: All

Relaterede annoncer

Nytlægejob.dk har fokus på alternative lægejobs, lægejobs i privat praksis, lægevikariater samt lægejobs i udlandet.
Mange af dem finder du ikke på de traditionelle jobsites for læger (fx. sundhedsjobs.dk, dagensmedicin.dk/job eller Ugeskrift for Læger/job.ugeskriftet.dk).
Så hvis du er fx. udkig efter et job i almen praksis, som vikarlæge i Norge, et job indenfor forskning, eller et lægejob i medicinalindustrien, så tag et kig her.