Kompagnon søges til stort lægehus på Strandvejen i Frederiksværk

Efter mange gode år i praksis sætter jeg min andel til salg i vores 5 mands kompagniskab i Frederiksværk. Jeg planlægger per 1.6.2021 at rejse til udlandet med min mand i nogle år- og søger derfor en afløser til mine dygtige og engagerede kolleger Eske, Helle, Birgit og Trine.
Her kan du træde lige ind! Huset rummer 4 sygeplejersker, 2 sekretærer og løbende 1-2 uddannelseslæger, som vi gør alt for at prioritere højt. 3 af os læger har været uddannelseslæger i huset forud for kompagniskab. At uddanne unge læger ser vi som en vigtig del af det at drive praksis og er med til at holde fagligheden højt og giver god dynamik i huset både blandt læger og personale.
Vi har et yderst kompetent og fleksibelt personale, som har været i klinikken i mange år og klarer mange opgaver selvstændigt med løbende intern og ekstern efteruddannelse. Vi er alle aktive og byder ind på sociale aktiviteter i og uden for huset.
Vi indgår i klyngesamarbejde med de øvrige 6 lægehuse i Halsnæs kommune og har et godt og konstruktivt samarbejde med kommunen, som vi mødes med i KLU sammenhæng, hvor alle lægehuse deltager med én repræsentant. Med de øvrige lægehuse i Frederiksværk deler vi en fredagsvagtring.
Vi har en fleksibel arbejdsuge på 4-5 dage og vægter det højt at tage hensyn til individuelle behov.
Jeg håber, at kunne finde en frisk almen mediciner, som har lyst til at træde ind i vores fine kompagniskab. Det vil naturligvis være muligt med vikariat med fleksibel arbejdstid, for at se, om der er grobund fremtidigt kompagniskab.
Skriv til
Christina Gaardsted Andersen- call@dadlnet.dk
Share by email Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+ Share on LinkedIn Pin on Pinterest

Kontakt annoncør Send til en ven

Oprettet d: 13/01/2021
  • Land: All

Relaterede annoncer

Nytlægejob.dk har fokus på alternative lægejobs, lægejobs i privat praksis, lægevikariater samt lægejobs i udlandet.
Mange af dem finder du ikke på de traditionelle jobsites for læger (fx. sundhedsjobs.dk, dagensmedicin.dk/job eller Ugeskrift for Læger/job.ugeskriftet.dk).
Så hvis du er fx. udkig efter et job i almen praksis, som vikarlæge i Norge, et job indenfor forskning, eller et lægejob i medicinalindustrien, så tag et kig her.