LÆGEVIKAR TIL LÆGEHUSET I GIVE

Vi søger en speciallæge i almen medicin til ansættelse ved Lægehuset i Give med tiltrædelse snarest. Stilling er på fuld tid, men med mulighed for aftale om færre timer.

Vi er et stort lægehus med 5 faste læger, 2-3 uddannelseslæger, en velfungerende og kompetent personalegruppe bestående af 3 sygeplejersker, 3 social- og sundhedsassistenter, 5 sekretærer og 1 praksismanager.

Vi har ca. 11.000 patienter tilknyttet vores praksis.  

Du vil få en varieret arbejdsdag og opleve et fornuftigt flow af patienter. Vi har et tæt samarbejde læger og personale imellem og sætter faglighed og god service meget højt.

Du kan glæde dig til en hverdag med mange gode stunder, grin og gode kolleger der har øje for hinandens trivsel. En rigtig god arbejdsplads med et sundt kollegialt fællesskab og masser af arbejdsglæde.

Har du lyst til at høre mere om stillingen eller om vores lægepraksis er du meget velkommen til at kontakte Karen Marie Sand, Praksismanager

på praksismanager@laegehusetigive.dk eller tlf. 7573 1822/5355 5125.

Vi glæder os til at høre fra dig.

 
Med venlig hilsen 

læger og personale ved Lægehuset Give
Share by email Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+ Share on LinkedIn Pin on Pinterest

Send til en ven

Oprettet d: 15/11/2020
  • Land: All

Relaterede annoncer

Nytlægejob.dk har fokus på alternative lægejobs, lægejobs i privat praksis, lægevikariater samt lægejobs i udlandet.
Mange af dem finder du ikke på de traditionelle jobsites for læger (fx. sundhedsjobs.dk, dagensmedicin.dk/job eller Ugeskrift for Læger/job.ugeskriftet.dk).
Så hvis du er fx. udkig efter et job i almen praksis, som vikarlæge i Norge, et job indenfor forskning, eller et lægejob i medicinalindustrien, så tag et kig her.