Lægerne ved Lillebælt søger speciallæges

Er du speciallæge i almen medicin og kunne du tænke dig at være en del af vores unge, dynamiske team i lægehuset? Så læs med.
Vi er en moderne lægeklinik beliggende på 6.sal i Sundhedshuset i Fredericia hvor vi har store lyse lokaler og en smuk udsigt over Lillebælt.
Klinikken har 4 kapaciteter og består af 3 faste læger, 4 sygeplejersker, 4 sekretærer/sosu assistenter og 2 uddannelseslæger.
Vi er et ungt team, der vægter et godt arbejdsmiljø højt og har stort fokus på faglighed og efteruddannelse. Vores hverdag er alsidig, fyldt med humor og let adgang til faglig sparring alle faggrupper imellem.
Vi har et rigtigt godt samarbejde med de andre aktører i Sundhedshuset; fysioterapeuter, en dermatolog, sygeplejeklinikker, palliationssygeplejerske mm. Desuden deltager vi i MDT konferencer med sygehuset, hvilket giver en bred faglig sparring.
Vi har moderne udstyr inkl. et ultralydsapparat, som du har mulighed for at blive lært op i.
Vi søger en kollega med en positiv tilgang til hverdagen, høj ansvarlighed og selvstændighed og som samtidig er en teamplayer med lyst til at indgå i fællesskabet. Vi har lige nu brug for din arbejdskraft 2-3 dage om ugen.
It system Novax
Ring eller skriv til os for at høre nærmere.
Mail : laegernevedlillebaelt@gmail.com
Share by email Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+ Share on LinkedIn Pin on Pinterest

Kontakt annoncør Send til en ven

Oprettet d: 15/09/2020
  • Land: All

Relaterede annoncer