Læger til Akuttelefonen 1813

Er du speciallæge, læge med almen medicinske kompetencer, eller har du erfaring med lægevagtsarbejde? Nu har du mulighed for at præge den akutte behandling som læge ved Akuttelefonen 1813. Vi søger timelønnede læger til tiltrædelse pr. 1. februar 2018.  
 
Dine opgaver
Triage og visitering af borgere med akut opstået sygdom, der ringer 1813. Dertil rådgivning, i mindre omfang telefonisk konsultation og hjemmebesøg. Du vil indgå i et team af erfarne læger og sygeplejersker.  
 
Det nye akutsystem  
Den sundhedsfaglige rådgivning samt visitation af borgere i Region Hovedstaden er siden 1. januar 2014 varetaget gennem Akuttelefonen 1813 i Den Præhospitale Virksomhed, Akutberedskabet. Det nye visiterede akutsystem har medført en organisatorisk og fysisk samordning af lægevagtordningen med regionens øvrige akutte tilbud.  
 
Din nye arbejdsplads
Akuttelefonen 1813 er en blandt flere enheder i Region Hovedstadens Akutberedskab. Virksomheden er etableret i 2012 og danner ramme om en række tværgående opgaver indenfor akutområdet, for at skabe et sammenhængende akutberedskab for borgerne. Opgaverne består udover Akuttelefonen 1813 bl.a. af modtagelse af 1-1-2 opkald og herunder disponering af ambulancer, akutlægebiler mm., samt planlægning og operativ ledelse af regionens tværgående sundhedsberedskab. 
Dit arbejdssted bliver i Ballerup. 

 
Vi er optaget af at igangsætte og deltage i udviklings-, kvalitets- og forskningsprojekter, og vi er involveret i flere ph.d. forløb. Læs mere om os og vores opgaver på www.regionh.dk/akutberedskabet.  
 
Arbejdstid
Akuttelefonen er bemandet med læger hverdage mellem 16.00-08.00 samt døgnet rundt i weekender/helligdage. Vi forventer, at du kan tage minimum 24 timer pr måned. Halvdelen af dine timer skal ligge i weekender og/eller på nattevagter. Du planlægger selv dine vagter både mht. placering og varighed i tæt samarbejde med vores vagtplanlæggere.  
 
Dine kompetencer
Du er speciallæge i almen medicin eller ansat i H.forløb. Øvrige ansøgere kan være speciallæger i andre specialer, læger med lægevagtserfaring fra andre ansættelser eller tilsvarende kompetencer. Du kan arbejde selvstændigt og systematisk, udrede og vurdere, hvilken ydelse borgeren skal tilbydes. Du har erfaring i basal diagnostik og behandling indenfor de store specialer. Du har indgående erfaring med direkte patientkontakt. Derudover har du rutine i at anvende elektroniske dokumentationssystemer.  
 
Vi investerer i dig 
Du vil modtage et introduktionsprogram suppleret med sidemandsoplæring. Det vil omfatte uddannelse i opkaldshåndtering, brugen af beslutningsstøtteværktøjer samt akuttelefonens elektroniske dokumentations- og registreringsværktøj. Uddannelseslængden tilpasses din erfaring.  
 
Løn og ansættelsesforhold
Du bliver ansat som timelønnet. Løn (A-indkomst) og ansættelsesvilkår er fastsat gennem aftale med Foreningen af Speciallæger og Foreningen af Yngre Læger.  
 
Ansøgningsfrist og start
Upload ansøgning og cv senest den 24. januar 2018 kl. 12.00.  
Bilag kan uploades under "øvrige dokumenter".  
Samtaler afholdes løbende.  
Vi afholder introduktion den 1. februar 2018 kl. 16.00-20.00. 
Du kan tage vagter ligeså snart, du har gennemført undervisning og følgevagter. 
 
Yderligere information
Du er velkommen til at kontakte vores lægefaglige sektionsleder på Akuttelefonen 1813, overlæge Christian Visby Carlsen på telefon 4141 0939 eller mail christian.visby.carlsen@regionh.dk hvis du vil vide mere om stillingen. Det er muligt at komme på besøg i vagtcentralen og følge en kollega.
Share by email Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+ Share on LinkedIn Pin on Pinterest

Send til en ven

Oprettet d: 11/01/2018
 • Land: Ballerup, Region Hovedstaden, All

Relaterede annoncer

 • Vikariat solo praksis Hvidovre
  Vikariat solo praksis Hvidovre
  18/04/2018

  Vikar søges til solopraksis Hvidovreuge 34-35-36 sekretær/sygepl forefindes 2000 pt EDB novax  VhJohnny Wøldikekun skriftlig henv  medicin @dadlnet.dk

 • Vikariat fra september
  Vikariat fra september
  (Midt) 17/04/2018

  Bliver speciallæge i almen medicin 15 juni og søger vikariat fra september. Jeg bor i Frederiks, gerne vikariat i køreafstand på ca 1/2 timeJeg er gift og har 3 børn på hhv. 10,8 o...

 • Fastansat vikar søges til Lægerne på Strøget i København K.
  Fastansat vikar søges til Lægerne på Strøget i København K.
  København (Hovedstaden) 15/04/2018

  Pr. 01.08.2018 søger vi en vikar fuldtid (mindre kan evt. accepteres). Vi har en totalt fed praksis med super dejligt personale og nogle faste læge som ikke er alt for tossede. Inf...