Fremtidens lægepraksis - Den gode hverdag. En kapacitet til salg

Generationsskifte i Tommerup
En kapacitet til salg
Hvis du går og leder efter en spændende arbejdsuge med fleksibilitet og engagerede kolleger og ansatte, hvor den gode hverdag er på programmet, så ret blikket mod Vestfyn, for det er lige netop hvad Tommerup Lægehus kan tilbyde.

Lægehuset ligger i det fynske højland, tæt ved den fynske motorvej og Odense. Gennem mange år har vi haft et velfungerende samarbejde med den lokale øjenlæge, fysioterapi, sundhedsplejerskerne, Assens lægelaug samt Assens kommune.

Vores trup består af tre læger, tre sygeplejersker, en bioanalytiker, to sekretærer og flere stud. med. Vi værdsætter den gode team ånd og forsøger samtidigt at yde en god service for brugerne af lægehuset. Derfor indførte vi i efteråret 2017 Tid Samme Dag, og kunne hurtigt konstatere en øget patienttilfredshed samt en bedre afvikling af dagens arbejde.

Klinikken benytter fuldt opdateret XMO og IP-telefoni. Vi har altid vægtet en høj faglighed i vores mangfoldige trup og blev akkrediteret uden anmærkninger januar 2017.

Vækker dette din interesse og vil du være med til at lave visionerne for lægehuset, er du velkommen til at ringe eller skrive.

Marie Mydtskov
mail: marie@mydtskov.com
mobil: +45 27121329

Niels Paaby
mail: niels_paaby@yahoo.dk
mobil: +45 29856331

Antal patienter: ca. 5000
Praksisform: Kompaniskab med tre kapaciteter
Share by email Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+ Share on LinkedIn Pin on Pinterest

Send til en ven

Oprettet d: 20/11/2018
 • Land: Tommerup, Denmark

Relaterede annoncer

 • Ydernummer sælges - Grenå
  Ydernummer sælges - Grenå
  20/01/2019

  Ydernummer sælges med eller uden soloprakis i Grenå Sundhedshus.Velfungerende og velindrettet praksis med plads for udvidelse til 2 kapaciteter.Inventaret er 5 år gammelt.Aktuelt 1...

 • Lægehus i Skælskør søger vikar
  Lægehus i Skælskør søger vikar
  (Skælskør) 20/01/2019

  Vi søger en vikar og gerne kommende kompagnon.Lægehuset Smidstrupvej i Skælskør er en nytænkende lægepraksis i udvikling. Vi er en velfungerende praksis hvor åbenhed, humor og en p...

 • Vikar søges til Frederksberg ( i KBH ) praksis
  Vikar søges til Frederksberg ( i KBH ) praksis
  20/01/2019

  Frederiksberg: kvindelig praktiserende læge søger vikar fra ca midt Marts til ind i April  nærmere ) evt fra 1/4  ( tidsplan aktuelt fleksibel fra min side)Fast tilknytte...