Attraktvt job med stor fleksibilitet i Kbh.

Frisk læge til nyskabende almen praksis i Dragør

Dragør Lægeklinik søger en velfungerende læge til attraktivt deltidsjob – evt. fuld tid - med mulighed (men ikke pligt) for fremtidigt medejerskab. Stillingen indebærer nem og spændende dagligdag med alsidige opgaver, hvor administration og rutineopgaver varetages af dygtige sygeplejersker. Både speciallæger i almen medicin, og andre profiler er velkomne til at søge....også gerne KBU der vil prøve et sjovt halvt år med fleksibilitet og supervision. 

Dragør Lægeklinik er en velfungerende to-lægepraksis med et stærkt fællesskab og dygtigt personale. Vi har udstrakt delegation af opgaver til de populære behandlersygeplejersker, der klarer rutineopgaver og er klinikkens første led for de ca. 4000 tilmeldte patienter.

Du vil blive en del af et lægeteam bestående af tre speciallæger samt en uddannelseslæge. Vi bakker op om hinanden, og der er gode muligheder for kurser og rejser. Praksis drives fra moderne og tilgængeligt erhvervslejemål med egen parkering og “eget busstop” 10 minutter fra Lufthavnens Metro.

Vi har en stærk base i lokalområdet med en homogen velfungerende patientpopulation. Vi interesserer os især for kost og forebyggelse af livsstilsrelaterede sygdomme, men du vil få mulighed for at præge det faglige arbejde afhængig af dine interesser. Vi arbejder med XMO, og vi håber, at du har lyst til at hjælpe os med at udvikle klinikkens brug af IT.

Klinikken deltager i kvalitetsklyngen for lægerne i Dragør/Tårnby Kommune. Du kan læse mere om Dragør Lægeklinik på http://www.patientcentrum.dk.

Ring eller skriv til mig på: Stigekkert@gmail.com, tlf. 20 62 92 16


Kontakt e-mail : Stigekkert@gmail.com
Ansøgningsfrist : Ingen vi kan altid bruge flere
Telefon : 20629216


Share by email Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+ Share on LinkedIn Pin on Pinterest

Kontakt annoncør Send til en ven

Oprettet d: 15/01/2019
  • Land: Amager, Hovedstaden, Denmark

Relaterede annoncer