Sundhedsstyrelsen søger sagkyndig rådgiver i urologi

Sundhedsstyrelsen er den øverste sundhedsfaglige myndighed i Danmark, og det er vores opgave i samarbejde med beslutningstagere at skabe de bedste sundhedsfaglige rammer for behandling og forebyggelse.


Dit arbejde
Som sagkyndig rådgiver i Sundhedsstyrelsen har du følgende opgaver i vekslende omfang:

    Løbende sundhedsfaglig rådgivning
    Deltagelse i udvalg og arbejdsgrupper i Sundhedsstyrelsens regi
    Faglige bidrag til bl.a. ministerbetjening, redegørelser, lovforberedelse, vejledninger samt planlægning på sundheds- og ældreområdet.

Ud over rådgivningsopgaver indebærer stillingen også, at du løbende følger den faglige udvikling inden for specialet. Du vil som sagkyndig rådgiver i Sundhedsstyrelsen blive en aktiv del af styrelsen og indgå i styrelsens drøftelser af udvikling og strategi.

Din uddannelse og erfaring
Vi forventer, at du er en erfaren og velanset speciallæge inden for urologi med flere års klinisk erfaring inden for specialet.

Derudover forventer vi, at du har:

    stærke faglige kompetencer og et bredt netværk
    relevant administrativ og organisatorisk erfaring, herunder gerne ledelseserfaring
    en aktiv klinisk tilknytning til dit faglige område
    bred og opdateret viden om den faglige og videnskabelige udvikling inden for specialet.

Vi tilbyder
Som sagkyndig rådgiver får du et spændende job med afvekslende og udfordrende opgaver, og du vil skulle bidrage til løsningen af sundhedsfaglige problemstillinger. Som sagkyndig rådgiver har du en tæt dialog med styrelsen i forhold til de konkrete opgaver. Endvidere afholder vi 1-2 møder årligt for de sagkyndige rådgivere.

Om ansættelsen
Ansættelse og aflønning sker i henhold til overenskomsten for speciallæger mv. i staten, herunder protokollat om speciallægekonsulenter mv. Aflønningen er 4 timer pr. uge.

Stillingen er midlertidig i tre år. Arbejdet kræves ikke udført fra tjenestestedet.

Kontakt os gerne
Du kan få mere at vide om stillingen og ansættelsesvilkår ved at kontakte direktør Søren Brostrøm på mail sbro@sst.dk. Du kan læse mere om Sundhedsstyrelsen på vores hjemmeside http://www.sst.dk.Share by email Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+ Share on LinkedIn Pin on Pinterest

Kontakt annoncør Send til en ven

Oprettet d: 21/02/2019
  • Land: All

Relaterede annoncer