Sundhedsfaglig akademiker til lægemiddelovervågning

Har du lyst til at gøre en forskel for lægemiddelsikkerheden og for patienterne? Og vil du være med til at bringe Lægemiddelstyrelsen i europæisk topklasse? Så er du måske vores nye kollega i Lægemiddelstyrelsens Enhed for Lægemiddelovervågning og Medicinsk Udstyr.
 
Om os 
Du bliver medarbejder i en organisation, som har visionen om via innovation og løbende forbedringer at blive en af Europas førende lægemiddelstyrelser. Der er udarbejdet en perspektivrig og ambitiøs strategi, der skal bringe Lægemiddelstyrelsen i europæisk topklasse. 
 
Enheden for Lægemiddelovervågning & Medicinsk Udstyr overvåger og forbedrer sikkerheden ved brugen af markedsførte lægemidler og medicinsk udstyr. Enheden består af tre sektioner, hvoraf den ene er ansvarlig for den nationale lægemiddelovervågning (PVDK). Sektionen PVDK består af tre teams: Lægemiddelbivirkninger, DK Signaler & Risikominimering samt Udvikling, Projekter & Systemer (UPS). Det er i teamet DK Signaler & Risikominimering, vi udvider med en ekstra medarbejder. 
 
DK Signaler & Risikominimering 
Du bliver en del af et dynamisk team med dygtige og engagerede kolleger, som arbejder sammen med andre fagområder i Lægemiddelstyrelsen, andre myndigheder og samarbejdspartnere om at styrke patientsikkerheden. 
 
Teamet varetager en lang række tværgående opgaver inden for lægemiddelovervågning med fokus på nationale data og projekter. Teamets primære opgave er vurdering af signaler og andre sikkerhedsproblemstillinger fra danske kilder, herunder bivirkningsindberetninger og henvendelser fra borgere og sundhedsfaglige. Ud over signaler er teamet også ansvarlig for at udarbejde og udgive dataanalyser og rapporter inden for aktuelle områder. Der er en række samarbejder og snitflader med lægemiddelindustrien, myndigheder og samarbejdspartnere i sundhedsvæsenet, ligesom teamet er repræsenteret i tværfaglige råd og samarbejder. 
 
Dit arbejde 
Vi søger en ny kollega, der med fagligt engagement vil være med til at detektere og vurdere signaler ved lægemidler og dermed styrke lægemiddelsikkerheden generelt. Du vil også deltage i teamets øvrige aktiviteter med kontinuerlig udvikling og optimering af arbejdsprocesser og nye typer opgaver, eksempelvis være med til at udvikle en proces for vurdering af effekten af risikominimeringstiltag. 
 
Dit arbejde vil primært bestå i at: 
    Vurdere sikkerheden af lægemidler ud fra signaldetektion og analyse af bivirkningsindberetninger og andre data fra danske kilder 
    Deltage i tværfaglige samarbejdsfora og projekter med interne og eksterne samarbejdspartnere i sundhedsvæsenet 
    Fremsøge og analysere data fra den danske bivirkningsdatabase 
    Udarbejde rapporter og andre udgivelser på baggrund af data fra danske kilder 
    Besvare henvendelser fra borgere, sundhedsfaglige og interne og eksterne samarbejdspartnere 
    Bidrage til kontinuerlig udvikling og optimering af arbejdsprocesser og nye typer opgaver
    Være teknisk ressourceperson for vores signalsystem 

Uddannelse og professionelle kvalifikationer 

Du har en sundhedsfaglig akademisk uddannelse med et betydeligt medicinsk indhold, som f.eks. humanbiolog, tandlæge, dyrlæge, eller læge. Du har flere års erfaring indenfor pharmacovigilance området samt betydelig erfaring med procesudvikling og optimering. 
 
Derudover forventer vi, at du: 

    Er motiveret for at arbejde tværfagligt og kan håndtere store mængder information 
    Trives med driftsopgaver på et højt fagligt niveau 
    Har gode kommunikationsevner og kan formidle svære problemstillinger og løsninger til kollegaer, ledelse og samarbejdspartnere 
    Er god til at dykke ned og analysere data og samtidig evner at løfte dig op og sætte data og analyse ind i en større sammenhæng 
    Tænker naturligt i organisation, processer, systemer og data 
    Er vant til at præsentere og undervise 
    Kommunikerer ubesværet både på dansk og engelsk 
    Har flair for it og er vant til at arbejde i forskellige pharmacovigilance systemer 

Personlige kvalifikationer 
Vi forventer, at du har en positiv indstilling og trives i en afvekslende hverdag, hvor faglig sparring med dine kolleger samt prioritering af opgaver er en naturlig del. Du arbejder selvstændigt, struktureret og med stort engagement. Du har gode samarbejdsevner, arbejder målrettet, bevarer overblikket og tager medansvar for, at vi i fællesskab får løst opgaverne. 
 
Lægemiddelstyrelsen tilbyder 
Du bliver en del af et dynamisk fagligt miljø, blandt dygtige og ihærdige kolleger, og du får mulighed for efter- og videreuddannelse inden for relevante områder. Vores arbejdsklima er uformelt og fyldt af engagement, humor og gensidig respekt. 
 
Du vil få udfordrende og afvekslende opgaver med mulighed for at anvende og udvikle dine kompetencer inden for et bredt felt af arbejdsopgaver. 
 
Om ansættelsen 
Afhængig af din uddannelsesmæssig baggrund vil du enten blive ansat i henhold til gældende overenskomst mellem Finansministeriet og Akademikernes Centralorganisation eller i henhold til gældende overenskomst mellem Finansministeriet og Yngre Læger. 
 
Der er tale om en fuldtidsstilling. 
 
Vil du vide mere? 
Du kan få mere at vide om stillingen ved at kontakte sektionsleder Tanja Lund Erichsen på telefon 25 26 52 91 eller akademisk medarbejder Stine Falk Petersen på telefon 93 51 43 13. 
 
Du kan læse mere om Lægemiddelstyrelsen på www.lmst.dk.   
 
Er du interesseret? 
Klik på linket nedenfor og send os din ansøgning med CV og eksamensbevis. 
 
Vi forventer at afholde samtaler i uge 8.Share by email Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+ Share on LinkedIn Pin on Pinterest

Kontakt annoncør Send til en ven

Oprettet d: 04/02/2019
  • Land: All

Relaterede annoncer